در صورت لزوم، می توانم این را در قالب یک لیست برای یک انجمن یا دایرکتوری ترتیب دهم.

من طراحی گرافیکی، کاور، لوگو، گاهی اوقات تصویرسازی انجام می‌دهم، اما بیشتر و بیشتر از خودم این سوال را می‌پرسم: واقعاً چگونه می‌توانم از این در ایران درآمد کسب کنم، در حالی که دسترسی به پلتفرم‌های جهانی محدود است؟ من نمی دانم که آیا می توان تنها با استفاده از شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام یا تلگرام درآمد پایدار ایجاد کرد و واقعاً چه استراتژی هایی برای یافتن مشتری کار می کنند؟ من دوست دارم نمونه های واقعی را ببینم، نه فقط تئوری.

Weergaven: 20

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

من جلدهایی برای نوازندگان، تصاویری برای وبلاگ نویسان ساختم - اما همیشه مجبور بودم مشتریان را به صورت دستی پیدا کنم. تا اینکه به http://advercross.com/ رفتم و در آنجا به من نشان دادند که چگونه خودم را به درستی در اینستاگرام و تلگرام معرفی کنم. در آنجا به ما یاد دادند که فقط کار منتشر نکنیم، بلکه با یک ایده محتوا تولید کنیم، اعتماد کسب کنیم و مشترکین را جذب کنیم. پس از چند ماه، سفارشات شروع به سرازیر شدن کردند و درآمد منظم شد. همه چیز واقعی است اگر خودانگیختگی را حذف کنید و یک قیف بسازید. شبکه‌های اجتماعی کار می‌کنند، اما فقط در ارتباط با بسته‌بندی و درک درست از مخاطبان هدف شما.

Antwoorden op discussie

RSS

© 2025   Gemaakt door Beter HBO.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden