در سال‌های اخیر به دلیل تحولات استاندارد ساخت و ساز و همچنین تغییرات گسترده در صنعت ساختمان‌سازی، آسانسور به یکی از تجهیزات اساسی و ضروری در هر ساختمان تبدیل شده است. همین موضوع تقاضا برای خرید آسانسور را چندین برابر کرده است. از سوی دیگر نوسانات ارزی و تغییرات قیمت دلار بر روی قیمت تمام شده ی هر آسانسور تاثیر بسزایی گذاشته است و قیمت آسانسور را دستخوش تغییرات زیادی کرده است. به همین دلیل تصمیم گرفتیم تا با طراحی سامانه ای جامع امکان استعلام قیمت آسانسور را از شرکت های مختلف فراهم سازیم.

سایت لیفتر به صورت تخصصی برای استعلام قیمت آسانسور و بالابر طراحی شده است. همچنین در این سامانه امکان استعلام هزینه سرویس و نگهداری آسانسور نیز فراهم شده تا خریداران آسانسور و مالکان ساختمان ها به راحتی بتوانند از شرکت های مختلف استعلام بگیرند. استفاده از سایت لیفتر بیار آسان بوده و با ارائه اطلاعات لازمه می توانید در کمترین زمان استعلام قیمت آسانسور را انجام دهید.

انواع آسانسور

اگر قصد خرید آسانسور را دارید، ابتدا باید انواع آسانسور را بشناسید. انواع مختلف آسانسور شامل آسانسور ساختمانی، آسانسور کپسولی، آسانسور هیدرولیک، آسانسور پنوماتیک، آسانسور مسافربری، آسانسور باری، آسانسور کششی یا کابلی، آسانسور‌های مسکونی، آسانسور MRL و غیره می‌باشد.

آسانسور هیدرولیک

آسانسور هیدرولیک توسط پیستونی که در داخل یک سیلندر حرکت می‌کند بالا و پایین می‌شود. حرکت پیستون را می‌توان با پمپاژ روغن هیدرولیک به سیلندر انجام داد. پیستون یا همان جک، کابین آسانسور را به راحتی بلند می‌کند و مقدار فشار روغن را می‌توان توسط یک شیر الکتریکی کنترل کرد.

کاربرد آسانسور‌های هیدرولیک در ساختمان‌های پنج تا شش طبقه است. این آسانسور‌ها با سرعت ۶۱ متر در هر دقیقه می‌توانند حرکت کنند.

آسانسور پنوماتیک

آسانسور پنوماتیک یا خلا را می‌توان با یک سیلندر خارجی طراحی کرد. این سیلندر شامل بخش‌های مدولار است که به آسانی در یک فضای کم قرار می‌گیرند. این نوع آسانسور با مکش هوا حرکت می‌کند و به شدت برای استفاده در فضای داخلی ساختمان و ویلاها مناسب است.

نصب و نگهداری آسانسور‌های پنوماتیک در مقایسه با آسانسور‌های قدیمی بسیار آسان است. از مزایای اصلی این آسانسور‌ها می‌توان به طراحی مستحکم و روان، سرعت و انعطاف‌پذیری، صرفه‌جویی در مصرف انرژی و ایمنی بالا اشاره کرد.

آسانسور کابلی یا کششی

آسانسور کششی یا آسانسور کابلی از محبوب‌ترین آسانسور‌ها هستند. این نوع از کابل‌های فولادی برای جا به جایی کابین استفاده می‌کند. این کابل‌ها از بالای یک قرقره به موتور متصل است. این نوع را می‌توان با گیربکس و بدون گیربکس نصب و اجرا کرد.

در این نوع آسانسور از وزنه تعادل برای کمک به پایین آمدن و صرفه‌جویی در مصرف انرژی استفاده می‌شود. آمار فروش آسانسور از نوع کششی بسییار بالاتر از انواع دیگر است.

وزنه تعادل معادل وزن دستگاه و نصف وزن سرنشین داخل آن است. این یعنی در طول بالا رفتن، به نیروی بیشتری نیاز دارد، اما در پایین آمده به نیروی کمتری احتیج دارد.

آسانسور پانوراما

بالابر کپسولی یا آسانسور پانوراما بیشتر در ساختمان‌های لوکس استفاده می‌شود که می‌توان از آن به عنوان دکوراسیون و زیبایی بخشیدن به ساختمان و محیط زندگی استفاده کرد.

از ویژگی‌های اصلی این آسانسور‌ها می‌توان به طراحی زیبا و راحتی آن اشاره کرد. طراحی داخلی این آسانسور‌ها با پنل شیشه‌ای بزرگ انجام می‌شود که دید 360 درجه را به کاربر ارائه می‌دهد.

نکاتی که باید در هنگام خرید آسانسور به آنها توجه داشته باشید

  • در هنگام خرید آسانسور، باید توجه داشته باشید که آسانسور مد نظر شما برای چه تعداد افراد می تواند پاسخگو باشد.
  • تعداد نفراتی که می توانند سوار کابین آسانسور شوند باید مشخص شود. اصولا ظرفیت آسانسورها درون کابین نوشته می شود، برای مثال قید می شود که ظرفیت آسانسور ۵ نفر و معادل ۳۵۰ کیلوگرم است به این ترتیب نباید بیش از ۵ نفر وارد آسانسور شوند.
  • نکته ی بسیار مهمی که باید در هنگام خرید آسانسور مد نظر داشته باشید نوع کاربری ساختمان است. یعنی این آسانسور قرار است برای چه ساختمانی با چه تعداد جمعیت و رفت و آمدی نصب شود؟ به عنوان مثال برای ساختمان های پرتردد باید از آسانسورهایی با سرعت و ظرفیت بالا استفاده شود.
  • در هنگام خرید آسانسور علاوه بر توجه به زیبایی آسانسور باید به کیفیت فنی آن نیز توجه داشته باشید.

عوامل موثر بر قیمت آسانسور

هزینه خرید انواع آسانسور ثابت نیست. اصلی‌ترین دلیل این موضوع ظرفیت استاندارد و متریال به کار رفته در نوع آسانسور است. برای مثال قطعا قیمت آسانسور 4 نفره با 6 نفره تفاوت دارد. به طور کلی عوامل موثر بر قیمت آسانسور خانگی و ساختمانی عبارت‌اند از: 

  • نوع در: نوع در آسانسور به دو صورت لولایی یا اتوماتیک ساخته می‌شود. هزینه خرید آسانسور با درهای اتوماتیک بیشتر از درهای لولایی است.
  • نوع موتور: بسته به نوع موتور، هزینه آسانسور متفاوت اعلام می‌شود.
  • نوع ریل: برندهای سازنده نوع ریل کیفیت متفاوتی در ساخت ارائه می‌دهند. در حال حاضر ریل‌های مونته فرو ایتالیا هزینه بیشتری نسبت به نوع ایرانی چین نورد سرد یا ترک نورد سرد دارند.
  • تعداد توقف و ظرفیت: هرچه تعداد توقف و ظرفیت آسانسور بیشتر باشد، هزینه تولید و در نتیجه خرید آن بیشتر خواهد بود.
  • قطعات سازنده آسانسور: پکیج آسانسور از قطعاتی مثل موتور، در، تراول کابل، بکسل، تابلو فرمان، ریل و موتور تشکیل شده است. جنس و کیفیت ساخت تمام این قطعات در قیمت آسانسور تاثیرگذار است. از دیگر عوامل تاثیرگذار بر قیمت آسانسور می‌توان به سرعت آسانسور، میزان تحمل وزن، وزن و اندازه کابینن، جنس و تزئینات و نوع آسانسور و سطح اتوماسیون آن اشاره کرد.

Weergaven: 4

Opmerking

Je moet lid zijn van Beter HBO om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Beter HBO

© 2025   Gemaakt door Beter HBO.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden